Moški program

 

Sinonim za vrhunsko kakovost, s katero se pri Labodu ponašamo že več kot 80 let, so zagotovo naše srajce, ki še vedno pomenijo naš osrednji proizvodnji in prodajni program. Odlikujejo jih skrbna izdelava, izbrane tkanine, premišljeni detajli in kroji, pralnost, obstojnost, zračnost. Pokrivamo segment od najbolj klasičnega do modnega. Na leto izdelamo dve osnovni kolekciji za pomlad-poletje in jesen-zima, vmes pa ju obogatimo z dopolnilnimi kolekcijami. V osnovni kolekciji ponudimo okoli 130 modelov srajc v petih linijah.

Labod

Osnovna poslovna srajca: umirjena, klasična, diskretna. Preprost stil je primeren za najširši krog porabnikov – od mlajših do starejših, manj modno zahtevnih in po duši tradicionalistov. Ta linija si je izoblikovala širok krog zvestih kupcev, ki vedno znova posegajo po njej. Obsega tudi srajce za močnejše in različice s podaljšanimi rokavi.

Peter Bensen

Modne poslovne srajce, ki jih dopolnjujejo tudi kravate in moške nogavice. Nosi jih sodoben poslovnež, ki ljubi tako eleganco kot udobnost in se vedno spogleduje z novimi trendi. Srajce vsako sezono prinašajo novosti v dizajnu, barvah in vzorcih, narejene pa so iz visoko kvalitetnih materialov.

Must

Športno-mladostne srajce drznejših barv, vzorcev, dizajna in krojev, ki so preprosti, udobni, primerni za vsak dan – prosti čas ali službo, v kateri ni zahtev po strogem formalnem oblačenju. Izrazito modna linija Labodovih srajc.

Prestige

Vrhunske srajce in kravate, namenjene tistim, ki prisegajo na tradicionalno kakovost tkanin in dobre izdelave. Čisti bombaž v najbolj izbranih prejah in vezavah, gumbi iz prave školjke ter skrbno in natančno izdelani šivi ustvarjajo prestižen izdelek, ki ga prepozna oko poznavalca.

Amadeus

Linija Labodovih srajc, namenjena najbolj slovesnim priložnostim.